IDAG HÄNDER DET

Idag var en sån där dag då solen sken och jag bara visste att idag är dagen då det händer! (nej inte det) Dagen då alla mail och småsaker jag velat få klart som tankekartor, ansökningar osv blir klart! Idag, idag, idag. Så nu sitter jag här med pino noir, framför tv3 play med två datorer och en lista! Det är också en dag då jag insåg att min trasiga väska, mina 5 år gamla strumpor och träningskläder skulle bytas ut. Vi tränar faktiskt 4-5 gånger i veckan och det känns bra att ha fina och hela träningskläder. Så efter skolan blev det en snabb runda på stan, jag hittade väskan jag letat efter så länge (!!!). 
Summan av kademumman = Jag är glad.

PUH

VIlken dag! Upp klockan 05.45 för att förbereda inför Redovisningstenta med 100 frågor ... Efter det gick vi på gymmet för att resa bort alla siffror för att kunna plugga mer här hemma... Som "tur" är fick vi ett litet break när vår landlord skulle fixa vår diskmaskin så vi lunchade runt hörnet på ett supermysigt ställe med sjungade rastafaris och megastora sallader - perfekt! 
Jag fick på mig en välförtjänt ansiktsmask från Elisabeth Arden (SÅ BRA) och lite aloe vera på fötterna, fit for fight ... Nu har både matte och computer systems pluggats bort och jag ska slänga mig i sängen ...
Många har säkert sätt att jag skrev till Mindy efter att hon hittade mig på Instagram (Montazamis andra halva) och ville planera en förfest inför SHM i LA nästa helg. Fick dock inget svar, men jag tycker att det är så kul att slänga iväg såna förslag ibland, vad har man att förlora? Nada. Man har ju mer att vinna i alla fall och så ska livet levas! 
 
Midterm, träning, mini spa, bort med fransar - andas in i solen, känna lugn. 

Uteservering

Underbar dag med sol och lunch på stan! Fyndade spaprodukter och drack en vaniljlatte i solen. Uteservering och sol är verkligen oslagbart! Speciellt när man få gå i affärer efter med en kille som inte gnäller utan glatt följer med.
Nu är det lite pluggande kvar innan efterlängtad sömn, redovisning är faktiskt ganska kul! Förstår dock att det är kallat för det 'osexigste yrket som finns'... Mycket siffror, kontroll och smarthet ska in!

Kategori:

inte längta

Jag har blivit mer och mer fundersam på om jag någonsin vill flytta hem... Fördelarna börjar kväva nackdelarna och jag känner mig mer och mer som hemma och blir mer och mer bekväm. Jag vill inte sitta i Sverige och längta bort till LA eller något annat ställe, jag vill aldrig behöva längta bort! Här gör jag faktiskt inte det, här känns det rätt. 
Såhär ser vårt komplex ut, nr 10 är vår!

pepp

Hade ett så peppande samtal med morbror igår om framtid och nutid .. Vi har ibland svårt att leva i nutiden eftersom målen och drömmarna finns i framtden och man vill dit så fort det bara går! Som att plugga, det är verkligen tradigt för man vill bara trycka på Start knappen och starta sitt liv igen, när man är utbildad och klar! Som jag sa till morbror så hjälper killen mig mycket att leva i nuet och göra mysiga saker i vardagen så att jag ska sluta stressa upp mig med mina projekt. 
Idag ska vi ta oss en solig promenad på stan innan vi sätter näsorna i redovisningsböckerna igen... Det är trots allt en vardag som vilken annan vardag vi lever här, det är inte ett äventyr och sol, bad och fest varje dag utan man lägger upp det som man hade gjort om man bodde i Sverige, dock är det lite lättare att ta en dag på stranden, eller promenad bland palmerna här än hemma i svea ... 
Dagen startades med Skype! Fina vännerna hemma blir man alltid superglad av att se!

inspo

Vart kommer all min inspiration ifrån? Svaret är; mycket. Jag blir väldigt inspirerad av förebilder, såsom min VD som verkligen lyckats med sitt företag från botten upp till där vi är idag, jag önskar verkligen att mitt företag kan bli så bra och roligt, med massa friska fläktar och energi på arbetsplatsen. Jag inspireras av svenskar som lyckas i Hollywood, jag inspireras av min familj som hela tiden säger "allt är möjligt". Sen är det också många små saker i min vardag som jag inspireras av; ett städat hem, nya kläder, målade naglar, sol och glittrande hav, peppande musik, snygga bilar, träning, lyxig mat, en god kopp kaffe och nydushat hår! Allt detta ger mig kraft och motivation, konstigt med vissa grejer men så funkar jag ... 

wuzup?

Jag har kommit till en så konstig period av mitt liv, när jag vill och drömmer preci lika mycket som alltid, men jag vågar inte satsa någonting för det. Jag känner mig helt stillastående och feg. Dagarna rullar på med allt möjligt men mina inre drivkrafter och mål kan liksom inte komma ut, jag tillåter dem inte att sätta några spår eller förändra. Kanske behövde jag en liten paus? Vad det än är så är det MYCKET störande och jag saknar action och spänning! 

LIVSNJUTARE

Jag tycker att det är lite lustigt att man kallar förtidspensionerade eller arbetslösa för livsnjutare på vissa program vi kollar på...  Alltså, jag förstår att det kan vara pinsamt att skriva "arbetslös" men att man skulle njuta av livet i det tillståndet tycker jag är lite patetiskt, sök ett jobb och sluta lev på andra ...Att njuta av livet är olika för alla, givetvis, men att det skulle vara en titel för de som inte har ett jobb eller väljer att inte jobba gillar jag inte. Man måste jobba här i livet men det betyder inte att man inte kan njuta! Antingen skaffar du dig ett jobb som du älskar, eller jobbar för att få pengar till att resa, utmana dig själv och låt inte vardagen stoppa dig!
Idag åt vi lunch på berget, köpte från en mysig pastarestaurang - så gott!

FEM

Hej! Lite dåligt uppdaterat men gårdagen blev superstressig eftersom matteprovet låg idag och vi skulle på konsert på kvällen, mycket att plugga klart innan dess! Vi hade i alla fall en toppenkväll! Mysig fördrink hos oss och sedan var det höga klackarna på för att kolla på Far East Movement (de gör like a G6 bland annat) och dansa, hoppa, veva, instagramma på toaletten och skåla med fireball - ja ni förstår nog hur jag mådde imorse på mitt prov men det gick bra i alla fall! Så roligt att vara på konsert i ett så litet utrymme där man kan stå supernära och prata med artisterna efter. Nu är det pluggande hela kvällen, back to reality! 

Mycket nu!

Oh vad trött jag är idag, natten blev sen igår. Idag är det däremot dags för Far East Movement på Tonic, det ska bli så roligt! Innan dess kommer Malena hem till oss på fördrink! Det är så kul att ha lite saker planerade framöver, att se fram emot, som LA 8/9 för att se på SHM och PHX den 22/8 för att hälsa på morbror och gamla vänner, kuul!! Det är bara att köra på tills dess, ska försöka jobba lite med marknadsföringen för företaget till helgen om jag hinner ... Mycket nu gott folk!

Kategori:

accounting hela natten

Klockan är 23.30 och vi ska upp svintidigt men imorgon är stor accounting-inlämning som hittils har tagit 7h och vi har MYCKET kvar innan klockan är 08.00 .... Fy. Hinner därför inte skriva så mycket mer än att vi hade en riktigt svensk mysmiddag idag med panerad torsfilé och potatis med en kall sås (som jag gjorde, hihi)! Hörs imorgon.
 

Energi

Åh jag har så mycket energi idag!! Jag vill att allt ska hända nu och jag vill inte gå hem och sätta mig i vår lägenhet vid ett bord och plugga, jag vill iväg och göra spännande saker! Haha, jag har dagar som denna ibland...
Tänk egentligen så många i-landsproblem som uppkommer när vardagen blir smidigare (som här). Kollade på Svenska Hollywood fruar igår och tänkte på det; husfru+USA= många ilandsproblem att ta itu med dagligen...; byta lampor, färg på ringen, tvätta bilarna en gång/veckan, designa ramar osv... Lite kul ändå.
Imorgon ska vi på Far East Movement, det ska bli superkul!

Kategori:

utan logik

Det är nog ofta många reser ett ögonbryn när de läser min blogg och tycker att jag kan vara lite snurrig mellan val och viljor. Sanningen är dock som sådan; att jag har många starka viljor och drivkrafter - kraften efter att följa mina drömmar. Jag vill väldigt mycket och kämpar oftast mycket för olika saker samtidigt. Skådespelare vet ni alla att jag skrivit om och studerat hit och dit i flera flera år, det var mitt kall - min mening med livet. Efter vissa omständigheter ramlade jag in på marknadsföring av ett bolagsjuridiskt företag som fick ersätta den tuffa, publika och smärtsamma skådisbranshen för ett tag. Saken är den; varesig det gäller marknadsföring av mig själv eller ett företag så är alltihop marknadsföring, fast ibland visas det ihop-pusslade resultatet på en scen med en kostym och ibland är det en färggrann annons i en tidning för advokater. Som ni säkert förstår har det sin charm att få använda sin egen kropp till redskapet för karriären men det är också kul att se vad skapande kan göra mer externt och vilka trådar man drar i för att få mig att gå fram likaväl som ett företag.
Igår ställde jag mig frågan; vad ångrar jag helst? Tyvärr är det en fråga som jag måste ställa mig eftersom jag vet att det kan bli svårt att hinna allt i livet. Svaret blev; att jag inte hade egen reklambyrå. Det hade inte varit roligt att missa den chansen men om jag får välja mellan att ångra en spännande karriär som skådespelare mellan reklambyrå måste en tyvärr bort. Sedan vet man ju aldrig vad det kommer att bli, jag ger aldrig upp en dröm innan jag har en annan i säkerhet. Jag hade älskat att ha egen byrå och hjälpa företag att växa! Att plugga och bli allmänbildad är superbra och öppnar många dörrar, men det betyder inte att jag inte kan ha en manager som ringer vid aktuella jobb ...
 
Livet är spännande och behöver inte vara svart eller vitt. Det behöver inte vara en rak linje eller logiskt tänkande, det är ju svårt att leva ett logiskt liv när vi inte ens vet varför vi lever ... Tänk på det (:

Smidigt

Nu är klockan 10 på morgonen och vi är klara i skolan för dagen. Jag fick frågan när jag var hemma i Sverige om det är lättare att vi och leva i USA än Sverige, rent smidighet och möjlighetsmässigt. Svaret var; JA. Vädret underlättar givetvis massor: sol varje dag (näsan), allting är öppet flera timmar längre så det är aldrig försent att handla mat, alkohol eller kläder, biograferna behöver aldrig bokas på grund av mängden biografer per gata, du kan bara slinka in när som under hela dagen och kvällen (sista 10.45), behöver man ta taxi kostar det nästan ingenting - 50kr för 5km ca, dollarn ligger dessutom på 6.30 så ALLT är billigt (are) för att inte tala om möjligheterna och kapitalet som finns för att du verkligen ska kunna lyckas inom din karriär. Jag kan vänja mig vid detta!

Kategori:

Today

Slut på ledighet och tillbaka till lektioner. Det som är skönt med helg är att man kan vara hemma och plugga utan att få nya lexor. Idag har jag varit på gymmet och tränat ett ordentligt pass, efter det blev det att städa och tvätta lägenheten, vi börjar komma i ordning nu vilket är supermysigt! Till middag gjorde vi zucchini lasange med keso, vi har ju börjat vara lite nyttiga ...
Imogon ska jag försöka skriva ut ansökningar med CV till managers i LA att skicka på posten, det verkar inte gå att maila och ringa känns ju lite konstigt - eller? Gjorde mina fransar idag (hemma) vilket är lite mindre mysigt än att ligga och få det gjort men det är väldigt mycket billigare och blir faktiskt bra! Om jag får något möte med en manager under helgen som vi är där, måste man dock se naturlig ut och inte ha fransar eller glitter på naglarna ...
KAP: Rachel Ray plåt och Kithen Aid ...

biofilm

Det är så typisk... Bara för att jag bor i USA och inte pluggar teater längre, så kommer mailet; huvudroll i Svensk biofilm, du är kallad klockan 11 osv osv ... ÅH! Det är så man blir ledsen alltså, det är verkligen inte första gången det händer, att jag har ställt in mig på att byta riktning och får ett mail som vill dra mig tillbaka. Det var inte mer än 4 månader sedan här i SB som jag gick hem från skolan med gråten i halsen och tårarna rinnande under solglasögonen efter att ha stått och tittat en stund på teaterbyggnaden, så kommer en producent fram till mig och säger "håller du på med acting?" jag svarar "inte just nu" då ler han och säger "men man kan se att du är född till det, vad säger du om att provspela till en film här i SB till helgen?" han fick min mail men tyvärr hörde jag aldrig någonting mer ... Kanske gav jag fel eller så glömde han bort mig, hur som helst är det små saker som hela tiden händer för att göra mig osäker. 

fashion?

Ibland säger jag att jag inte alls är modeintresserad, men egentligen är jag nog det. Jag kanske bara inte vet om det, jag menar jag kan typ inga high fashion designers (nästan) och går inte på modeshower eller pluggar till någonting inom mode. Jag bara klär mig i det jag gillar, men jag har kommit fram till att det jag gillar är nog faktiskt oftast det som är lite inne, fast med min egen twist! Egenligen är ingenting fint som inte sitter fint, alltså en vit tröja och svart jeans kan vara superfint och det sitter bra ... Hur som helst fick jag roa mig lite inom modell, kläder och designer världen idag med nya VOUGE. Kanske var det också för att det är ett repotage om min favorit, Beyonce. 
Nu har vi pluggat accounting i 5 timmar och unnar oss lite vin i soffan. Det är verkligen roligt att lära sig bokföring, annars blir det svårt att ha eget företag eller investera eller marknadsföra - jag diggar hur man håller koll och stoppar siffror i fack! Vår accounting lärare säger alltid "when you become managers" vilket jag tycker är så peppande, det är inte alla lärare som peppar så mycket, vissa är mer "you are just stupid teenagers" vilket jag oftast blir otroligt upprörd över! Bara för att vissa amerikaner inte vet hur man ska bete sig eller aldrig har haft ett jobb ... Jag gillar lärare som tror på eleverna, då blir det mycket roligare att lära sig!
Köpte även en parfym idag, eller det var en present från min gulliga älskling... Calvin Klein.

ledighet

Så skönt att ha ledig måndag, det betyder att det är lördag! Vi har gått en sväng på stan i solen, spanat in öppettiderna på konstmuseet och köpt massor av bra mat! Det har vart lite onyttigt här nu men det ska bli ändring, nu har vi köpt spenat, vitkål, ingefära, keso, blomkål, solrosbröd och linfrön! Ett basförråd till nyttig mat. 
Idag blev det spenat med kyckling stekt i vitlök med blomkål, crem freiche och cayenne till. Gott!

 

MYS

Mysdag i mysfilt med myskille, mat och te. Tog en liten promenad i solen, på bilden ser ni vårt komplex. På vår serie vi kollar på, är de just nu bosatta i NYC. Jag vill så gärna åka dit och bo ett tag, jobba med marknadsföring, eller bo i en studio och måla, spela teater och njuta av staden. Jag har aldrig varit där men jag skulle så himla gärna vilja åka to the big city soon! 

IV

Det är verkligen inte roligt att vakna upp till solsken med sug efter tacos, pizza och ALLT med fett och socker men man tvingar sig själv att inte gå till stranden utan sitta hemma med plugg och gröt. Skönt att bara vara i soffan dock, ingenting planerat idag förrutom en god lördagsmiddag och film efter jag har pluggat klart. Igår åkte vi till IV, ett ställe i SB som ja, är helt galet. Det ligger vid UCSB vilket är universitetet här som har högst dödsantal på studenter i HELA USA. IV ligger nämnligen precis vid havet, upphöjt med stup rätt ner till den vackra stranden, 30.000 studenter bor och festar där dagligen och drogerna åker från hand till hand (inte min såklart). Det sups, mördas och dansas konstant, hemskt men när man är där då och då bara för att se ritkigt stora college fester, är det helt okej och man har oftast väldigt roligt just då ...
Det har till och med gjorts en film om IV av ett produktionsbolag i LA.




Mysigt med tilltugg

Vi pratade om att vi är så dåliga på att göra alla småsaker vi säger att vi ska göra, som att paddla kajak, hyra Jetski, lära oss surfa osv. En sak vi är väldigt bra på är i alla fall att göra mysiga saker som inkluderar mat eller dryck! Picknick, biobesök eller mysiga matställen. Igår var en perfekt dag för picknick då solen var mycket stark och vi blev trötta på att sitta inne. Öl och chips i parken, mys och prat med solen stekandes - man inser hur underbart vi lever och hur skönt det är att slippa kyla!

Jag ska lära honom allt!

Jag kom och tänka på hur underbart det är att min lillebror ska hit och plugga till hösten ... Tänk att ha sin pojkvän och lillebror i Kalifornien när man pluggar och lever livet! Jag ska verkligen vara lycklig över det. Tänk alla dem som inte har en lillebror utan lever som ensambarn... Känslan till ditt syskon är ju så otroligt speciell och underbar, speciellt om man har varit med om skilsmässa. Bandet blir starkt och likheterna värdefulla. Jag, Anton och Markus kommer få det superduper bra här, det är jag HELT säker på! Jag vet själv hur det var när jag flyttade till Arizona och morbror Claes, det var väldigt skönt att ha någon man kände, en del av familjen. Nu har Anton sin galna syster att komma till när han än behöver, och jag ska visa honom allt....
 

Rätt sida - Manager och lecture

Det blev en supermysig kväll igår med allt från barnfilm, till tragedi och fantasy! Ibland vill vi bara prata och dricka vin utan en film som stör, men ibland är det supermysigt att ta sig genom film efter film med gott att äta och ett par flaskor på bordet...
Idag har jag vaknat med energi, på rätt sida så att säga. Solen lyser starkt, det är fredag och jag känner mig laddad till att sätta igång mitt liv igen, på riktigt. På dagens schema står; maila min föreläsningskontakt och spika datum för att föreläsa för elever om vikten att drömma och hur man gör för att nå målen men också när motgångarna kommer, jag ska boka ett möte med en manager i LA den helgen vi är där och ska på SHM (8-10/3) samt plugga bort en hel del skola så att jag kan slappna av ikväll när det är födelsedagsfirande! (Jag ska bli väldigt mycket bättre på att skriva här också, lovar!)

Denna dagen, ett liv

Alla hjärtans dag, det vet ju ni som känner mig att jag bara älskar. Jag tycker att det är så fint att det finns en dag så inte är följd av en religion, innebär måsten för det ena och det andra i mat och aktiviteter - du gör bara precis du vill, med den/dem du älskar. Man visar extra uppskattning utan att någon fyller år, man firar en årsdag osv. Det blir precis vad man gör det till och förväntningarna spökar inte. 
Det kan vara svårt att säga att ´jag har världens finaste pojkvän´ för alla tycker ju olika, även om jag tycker det. Fast, en kille som vet hur man uppvaktar och alltid köper presenter jag önskar mig mest av allt utan att ha sagt det till honom, - borde ju ändå klassas som en diamant? Det tycker jag!
Idag har vi tränat och gått på stan i solen, nu väntar maten i ugnen och vinflaskorna står uppradade i köket, ikväll blir en bra kväll, med mig och min andra halva!
Dagens presenter, inredning, kläder, spel och Whisky! Kan inte bli bättre.
Kram på alla! 

 

Tittar upp och fram

Just nu har jag en lugn period i mitt liv, ett vanligt studentliv (i CA visserligen..) men jag har i alla fall inte 1000 andra projekt. Inte för att min själ inte längtar efter att få komma igång igen, men jag är i en period där alla projekt behöver tänkas igenom och få nya rutiner, då kan det ta lite tid. När man väl är inne i det kan det vara svårt att stanna upp och ändra för att man kanske redan är mitt i ett samarbete eller uppdrag, men nu ska jag ladda upp och sätta klorna i marknadsföringsuppdrag, föreläsning i klasser och en agent i LA. Jag ska dessutom bli grym på accounting! ;-)

Kategori:

Inga oskrivna regler

Det är så roligt här att alla umgås med alla och klubbarna har inga konstiga oskrivna regler utan alla som vill kommer in och man betalar inte inträde...
Bilder från igår,

Kategori:

tack lördag

Söndag i Kalifornien, trött tack vare Lördagen... Åt en fantastisk god middag på Eureeka för att fira Elvira, gick sedan vidare på stan och dansade oss trötta med pojkvänner och vänner. Vi har myst med god middag och godis för att riktigt maxa myssöndagskänslan! Nu har vi precis kollat på Berättelsen om Pi och jag har mailat lite i förhoppning om att reda ut lite trådar och skapa spänning ... 
 

Never stop working

"All machines have a purpose otherwise they stop working, humans have a purpose otherwise they stop working". I know my purpose, and that is to never let a dream go because I am scared or someone tells me it is not possible. My purpose is to get what I am searching and search until I have everything I want in life. I am searching for perfect happiness and I will get it. Marketing, acting or something else, or both. I will not stop. 
 
 
 

you never know

Försov mig inte idag; Check! 
Har haft en bra dag hittils, med matteprov som gick fint och en god lunch med min pärla. Ikväll tvingar vi oss att vara hemma för imorgon är det pilates och födelsedagsfirande (=inget plugg) därav lusläser vi idag. Solen skiner och jag befinner min i Kalifornien ... Hur underbart är inte detta egentligen! Synd att alla fina där hemma inte bor runt hörnet... Jag blir allt lite fylld av hemlängtan när jag tittar på Ullared på Kanal 5 play (inte dit, utan Svensk sommar). Jag och killen var på Ullared en gång och handlade schampoo, kaffefilter osv ... Grejen med att hålla på så är att; det passar inte mig eller mitt liv! 1. Man vet aldrig var jag/vi bor om ett par månader 2. Jag tröttnar kanske på det shampoot eller den ansiktskrämen! Varför lägga så mycket pengar på saker man egentligen inte behöver, jag menar när man väl behöver tandkräm kan man väl lika gärna köpa en på ICA? Istället för att åka långt och köpa 20 så vissa kanske blir gamla, du tappar bort vissa eller så tröttnar man bara helt enkelt. Nej, Ullared är inget för mig ... 
 
Nu ska vi dricka en god kopp kaffe och njuta av liven!
 

en andra chans

"Man får alltid en andra chans" hörde jag nyss. Det är så himla sant, men vad många inte förstår är att man ska ta sig chansen själv! Det är inte som att den hoppar på dig när du behöver den, utan man måste hämta chansen själv. Idag försov vi oss, till accountingen, där läraren har lovat att han droppar alla som missar en av de första 4 lektionerna. Detta var den fjärde. Droppar läraren oss har vi inte fulltid längre och USA kommer att skicka hem oss för att visumen inte gäller och CSN kommer vilja ha tillbaka pengarna. De andra klasserna har ju börjat och det är inte lätt att komma in på en ny klass nu. Min ångest var enorm men vi sprang iväg och såg till att vara utanför klasstummet när lektionen var slut, vi bad om ursäkt till läraren och visade upp läxan. Det gick bra. Vi är kvar i klassen och kunde lämna in läxan. Ni kan ju däremot tänka er vad som hade hänt om vi hade suttit hemma och sagt, "det kommer lösa sig, man får alltid en andra chans" .... Då hade vi varit på väg hem nu! 
Campus i Februari.

Baka baka baka ...

Brödbak igen. Vi är som sagt SÅ trötta på det äckliga rostbrödet som de har här, så Markus googlade fram ett superbra recept som gick supersnabbt! Idag var vi på gymmet innan lektionen men imorgon börjar vi klockan 8 så gymmet kanske kommer efter, jag tycker i alla fall att det är skönt att göra det innan eller efter lektionen (en per dag) så att man kan komma hem och ta ett glas vin med fokus på annat!

 

Älskade famn

Accounting, lite annorlunda än teaterlektion. Roligt, bra att kunna, intressant och givande - men är det jag? Gick jag från ambitiös, framgångsik, drömmande, levande skådespelartjej till ... Revisor? Torr revisor? Shit pommes vilken vändning... Nu ska jag ju inte bli revisor, utan egen företagare men jag funderar ändå på att hitta en manager i LA ... Bara för att inte behöva undra ... 
Det känns som att jag har svårt att komma igång denna termin, jag skriver inte här, har inte pluggenergin som man ska ha, jobbar inte lika mycket som förra terminen och shoppar ingenting (bra dock). Jag har inte heller börjat föreläsa, jag har inte orkat helt enkelt. Kanske beror allt detta på att min mamma nyss fångade en fallande sten i sina armar, och nu vill jag bara ligga där en stund, pausa lite från allt jobbigt. Konstigt nog får jag saker gjort även om jag inte känner energin, jag har fått gjort allt jag ska göra i skolan, och det går bra! 
Vi får väl se när jag vill lämna mammas famn, känns som att något är på gång inom mig, som att jag snart reser mig - starkare än någonsin! 
Jag, i solen, dagdrömmer på campus.
 
 

Eloge

Lång söndag! Ett träningspass på morgonen och strandhäng med Elvira och Malena efter det. Sedan har det varit matte för hela slanten. Jag förstår verkligen inte hur studenterna i Sverige kan få motivation! Jag vet inte vad jag skulle finna den om inte solen sken varje dag och planerna svajade längs med trottoaren... Eloge!

Kategori:

dissar för böcker

Lugn dag. Promenad och plugg skulle jag sammanfatta! Sista dagen på filmfestivalen idag och vi var bjudna till kvällens festligheter men tyvärr hade högarna med böcker blivit för stora! Känns skönt att beta av lite men lite tråkigt att missa mingel och öppen bar såklart... Nu ska vi dra oss tillbaka till vår nybäddade säng (lakanen har äntligen kommit) och kolla på kanal5 play! Imorgon blir det en fika med Malena och superbowl för den som tycker att det är kul!
 

good one

Igår hade vi en helt perfekt dag verkligen. Dagen började med nybakta scones i soffan med solen skinandes in genom fönstret. Efter det testade vi på gymmet och svettades ordentligt! Vi lagade en supergod köttfärssås med pasta, ost och sallad innan hela lägenheten storstädades med skurning och dammsugning. Sen tändes luktljusen och drinken blandades inför filmfestivalens efterfest! Har tyvärr inga bilder från det, men herregud vilken vacker tillställning! Bohemisk stil med öppen bar och tilltugg... Man tackar. Minglade med en hel del producenter och blev lite smått tårögd av att tänka på hur mycket jag saknar skådespelandet ibland.
 
 
 
 

apples

Enkelt, vackert, hemtrevligt. Fick en fråga av sambon: "Ska du äta dem eller bara ha som prydnad tills de ruttnar?" Gissa svaret ... 

frissy

Idag gick jag till frissan av två anledningar: dollarn ligger i 6.36 och mitt hår gick knappt att borsta ut. Det är vekligen det bästa jag vet, att bli fin och blond igen! Solen var riktigt varm idag så jag njöt lite extra på väg till frissan.
 
Nu sitter jag med jobb framför Ullared på kanal 5 play! Folk skrattar ofta åt mig och Markus på grund av våra val på tv skärmen; Arga Snickare och Ullared, men det är så otroligt underhållande och lagom när man ska plugga eller jobba samtidigt. Jag får alltid lika ont i magen framför dessa program men det bidrar till ett och annat skratt!