Dahl och topp

Jag säger ofta till mina nära att mitt liv är en bergochdahlbana och får alltid svaret "men tänk inte så, då blir det ju så". Jag vet inte om jag går omkring och tänker på detta men det är verkligen ett faktum! Varenda gång mitt liv är på botten vad gäller allt - kommer alltid ett litet mirakel och överaskning som får mig upp på topp igen. Samma gäller när man är på topp, ofta varar inte lyckan så länge. 
Det är bara att vänja sig antar jag, och förbereda för att alltid vara beredd på förändring. Lite spännande blir det ju allt.
 
Ibland skrattr jag lite åt mig och sambon. Vi lagar alltid ordentlig mat i mängder och lyckas fylla två tvättpåsar på en vecka - som en jäkla barnfamilj! 
 ....
 
 

Problemen

Gud vad segstartad jag kanner mig! Skolan har dragit igang men jag har liksom inte dragit igang mig sjalv ... Jag laser nastan bara siffer-amnen den har terminen och darfor ar motivationen lite mindre an tidigare, men matte tycker jag egentligen ar ganska roligt. Nar jag forsokte mig pa matte sist, pa Arizona State, hamnade jag i helt fel klass dar nivan var alldeles for hog och tempot likasa. Darfor tappade jag hoppet lite och valde att pausa med matten. Jag laste inte ens matte C pa gymnasiet vilket innebar att det var 4-5 ar sedan jag raknade MEN nu har jag kommit i en superbra klass som verkligen ar pa en lagom utmanande niva, det kanns superbra. Jag ar ju trots allt en problemlosare, och vad ar mer passande da an matte? 
 
Har sitter jag och pluggar ikvall! Mysigt vardagsrum tycker jag allt! 
 

Money money money

Ibland undrar jag om det är fel på mig, men jag kan bli lite besatt av min ekonomi... Det går lite i familjen det där. Jag tror egentligen inte att det är något fel med det så länge man inte tar det överstyr. Jag gör alltid budgetar och försöker tänka efter innan jag shoppar. Tyvärr älskar jag att shoppa så ibland blir det svårt att hålla mot, speciellt när man känner sig på botten och tröstar sig med en ny tunika... Jag vet att det inte är så man ska hantera det men så länge jag sparar kvitton så vet jag att det alltid går att lämna tillbaka när man mår bättre.
Ett tips till dig som ibland har svårt att få kontroll och drar kortet lite för ofta: gör ett konto för varje månad! Jag har numera Februari, Mars, April, Maj och har placerat ett lagom saldo som aldrig kan minska innan månaden är kommen! Det är egentligen ingenting man kan ha föralltid men innan man lär sig känna efter hur mycket man kan röra sig med :-)

Kategori:

Reason

Det finns en anledning till att jag älskar att plugga utomlands. Utmaningen, äventyret, människorna och vädret! Att kunna sitta i solen och värma sig i januari är fantastiskt! Nu är det dags för tacos!

Kategori:

Igång

Gud, tiden har bara flugit iväg senaste tiden! Skolan har dragit igång ordentligt och jobbet börjar idag. Det ska bli väldigt roligt att jobba igen!
Nu sitter vi på finance accounting lektion med varsin kaffe och träningskläder, vi tänkte testa på gymmet efter. Det var verkligen längesedan jag och killen gick i samma klass, 7-9 senast vilket är ca 5 år sedan! Känns mysigt att ha min vapendragare med :-)

Kategori:

Glasögon på

Vi passar på att inte behöva plugga nu sista helgen innan skolan börjar... Ligger i soffan och bara äter gott framför Weeds. Hade aldrig sett den serien förut men den är riktigt underhållande! Tog en liten promenad för att kolla runt i området och hittade en supermysig liten vinbutik som även har vinprovning då och då. De hade viner för 10 till 100 dollar och man fick flaskan i en papperspåse (så amerikanskt). Solen sken och lukten av USA spred sig in i hela lägenheten. Skönt att ta på sig solglasögonen igen!
 
Har inte börjat kolla över föreläsningarna ännu MEN jag har kommit en bit på min bok... 
 

mat och bak

Det märks att vi är sambos igen efter en månad hemma i Sverige. Nu lagas det mat, dricks vin och bakas! Jag och killen spenderar väldigt mycket tid i köket ... Mycket mat och mycket bak! Idag blev det Lasange till middag och brödbak till frukost! Det finns verkligen inget bröd här i USA, man äter bara rostbröd ... Mörkt eller ljust, lite tröttsamt. Så därför fick ännu en regndag innebära brödbakning. Receptet postade jag för ett par veckor sedan!
 

jag undrar

Hej på er!
 
Det har varit ganska regnit och tråkigt väder här nu tyvärr, dagarna innan vi kom var otroligt varma och soliga men tyvärr hann de försvinna. Därför har det blivit en hel del netflix och myskläder... Ikväll är det filmfestival här i SB och det betyder inte bara massor av bra film, det betyder kändisar, hihi! Gud, jag kan inte förstå att jag inte har en enda teaterklass nästa termin. Det skulle faktsikt vara roligt att gå på audition när vi åker till LA i Mars, får se om det är någonting då... Nu när det är filmfestival och man läser i Sofies Mode hur bra det går för alla kämpar undrar jag alltid vad jag hade varit om jag inte slutat för 2 år sedan (med det seriösa sökandet och ambitionen). Kanske hade jag studerat på Stella Adler i LA och gått på massor av auditions i H-wood eller gått ett år till på Calle Flygare och sökt Scenskolan? Vem vet. Ibland undrar jag, och det var tyvärr det jag aldrig ville - att undra. Fast det handlar inte bara om att inte undra över om jag hade kommit längre i teatervärlden, hade jag fortsatt med det hade jag alltid undrat om jag kunde starta egen reklambyrå och tjäna massor av pengar. Ibland måste man kanske undra lite? Fantisera om att jag hade lyckats komma ännu längre men ändå inse att valet var det rätta? Man kan ju tyvärr inte göra allt. Samtidigt i alla fall.
 
Utsikten från hotellet i LA. Jag älskar flygplan. Det är frihet för mig
 

vårt bo!

Nu har vi börjat komma i ordning. Det finns ännu inte tillräckligt med kuddar, filtar enligt min mening och vi har inga tavlor, sängbord eller överkast men det är absolut bovänligt! Vi ska ju trots allt bo här ett tag så det är ingen brådska! Det är ju ett förstahandskontrakt så teoretiskt skulle vi kunna stanna för gott... Här är i alla fall lite bilder på vårat boende, inte superfixat men jag antar att ni är nyfikna! 

Nu ska vi snart göra oss i ordning för Happy Hour! 


round and round

Igår blev en väldigt flängig dag! Vi vaknade upp i LA efter en lång flygresa. Det kändes inte roligt att hoppa in i en bil och köra till SB samma dag så det blev ännu en natt på hotell... På morgonen gick vi upp klockan 6 för att äta frukost, efter det gick vi ut till det typiska LA-gymmet på baksidan och svettades lite! Det är något speciellt att lyssna på träningslistan när solen lyser in och miljön känner pulsen så väl! 
Sedan blev det en biltur till IKEA och massor av matställen. Nu har vi äntligen fått upp alla möbler, packat upp alla kläder och öppnat en flaska rött... Det blev väldigt mysigt! Ska lägga upp bilder... 
 
Känns så skönt att vara tillbaka, som att jag är hemma. Jag kan inte beskriva känslan av att ha egen lägenhet heller! Sjukt underbart. Den är så stor och fin. Nu slipper man trängas och bråka med 5 andra... 
 
Gym LA
IKEA LA
 
Dags för Netflix! 

london

Ja, ofta har jag tur och ofta löser sig allting smidigt men i London missade vi planet och fick ställa oss i kö till ny biljett... Det var inte ens några frågor framme vid disken utan vi fick nya biljetter till dagen efter, hotellbiljett och bussbiljetter. Det var verkligen jobbigt att få reda på att vi inte skulle kunna fortsätta resan men väl framme på hotellet fick vi en riktigt mysig kväll! Jag tvättade underkläder i muggar (hade inga väskor), tappade upp ett bad och köpte en flaska vin! Roligt när livet blir spontant ibland ...
 

svärföräldrar

Första middagen med föräldrarna (efter otroligt många år). Väldigt roligt och lyckat! Det är allltid roligt att kunna planera resor och framtid med båda familjerna eftersom att vi egentligen är en stor familj nu! 

 

Upp och iväg

Fullspäckad helg! Igår fredags hade jag en supermysig kväll hos Ella och igår blev det familjemiddag för hela slanten! Svärföräldrar, pojkvän och familj. Bilder kommer sen!
Nu sitter vi på planet... Det har vart massor av förseningar så vi sitter på planet för att få lyfta, missar antagligen vågat flyg till LA men vi håller tummarna! Hörs snart igen...

Bild 1: Fredag hos Ella
Bild 2,3 : Just nu, på flyget!

Kategori:

d laget

Rydsbergs D-lag är jag idag! Sitter alltså med mamma (3 från vänster på bilden) och har hennes väluppfostrade elever. Alla räknar och är tysta, jag dricker kaffe och skriver här. Nu börjar dagarna bli färre och färre och det är snart dags att inhandla det som ska med till USA (deo och kaviar) samt tvätta och packa. 
Idag förändras mitt liv, tack vare min mamma, så efter jobbet ska vi ett mycket viktigt och underbart ärende! Jag känner mig så fri och ung igen på något sätt. Livet blir så mycket ljusare nu. 

 
 

PRYLAR

Full rulle med att packa och planera inför avresan på Söndag. Vi flyttar ju in i en superfin lägenhet direkt! Det passar väldigt bra att gammelmormor Brita håller på att packa ihop sin lägenhet och ska flytta in på hem, hon har ju så otroligt mycket fina och gamla saker jag kan ta över. Silverfat som exempel, är inte de helt underbara att ha kakor, smycken eller ljus på? Fick även skålar och dukar. Det är en hel del andra saker jag vill ta med mig också, som jag haft sedan innan eller tagit över nu. Jag vet att det är dumt att släpa med sig massor av saker dit, men vet ni; jag tänker inte vara så smart jämt! Jag vill ha med mig detta, i mitt nya boende - så hur det blir sen? DONT KNOW! Det löser jag DÅ! :-)

Detta ska med säkerhet med ....


Jan. 16, 2013

På väg från ett jobb till ett annat! Jag har lekt vikarie nu på fm, vilka goa ungar det finns! De har repat på en modern Shakespeare hela dagen (på engelska) och har ett superfint humör. Jag ve verkligen rena plågan i jämförelse... Men nu, som äldre och visare kan man verkligen bli glad över den respekt och det engagemang alla visar.
Nu sitter jag med fulla händer, som vanligt, och ska ta mig in till stan för att ha möte. Jag förstår inte varför jag alltid har så mycket grejer med mig vart jag än ska? Min stackars rygg börja bli alldeles sne...
Efter mötet ska jag fylla på mina fransar, hoppas att det blir mindre plågsamt idag!

Kategori:

vakna glad

Jag kan bli sa trott pa mig sjalv. Jag menar, mitt liv just nu ar verkligen fantastiskt. Anda vaknar jag upp olycklig och nere vare dag, jag ar alltid deppig pa automatik och sedan far jag jobba en stund med att intala mig sjalv motsatsen. Hur ar det ens mojligt att vakna upp olycklig nar man har en sa fin familj, varldens goaste pojkvan, snart flyttar in i en nyrenoverad 2a i Kalifornien, har ett supergivande och bra distansjobb (vet ej hur mycket annu dock - spannande) och ar helt frisk och kry! Jag ar ledig och kan ata nybakt brod manga dagar i veckan och nar jag inte gor det sa jobbar jag pa skolan med mamma... Pa sondag aker vi till solen och fortsatter liven som student, det ar ju en helt underbar tid i livet egentligen. Full av vanner, drinkar, frihet, framtid och skolbocker - inga barn, hus eller problem som haller oss pa en plats. Jag borde vara overlycklig varje morgon!
 


 

brödlover

Till alla som älskar bröd men skulle önska att man kunde minska på kolhydraterna: världens godaste GI bröd!
Jag gillar enkla degar där man bara tillsätter allting och ställer på jäsning innan ugn - superlätt! Dessutom är det både ekonomiskt och roligt att baka eget, man tröttnar på köpebröd tycker jag, men jag har väldigt svårt att gå en vecka utan att äta en macka ... Så, till alla som är som mig:
 

Ond cirkel

Jag tror att något är fel med mig, eller varför sover jag så in i bänken länge? Idag sov jag 12.5 h och fick ändå tvinga mig upp, och så är det nästan varje dag. Det är väl en ond cirkel. Ska bli skönt att komma tillbaka och kunna vakna tidigt med solen!
Imorgon väntar fortsättningen på ett mycket viktigt möte, jag har väldigt svårt att slappna av därför. Det kommer att betyda väldigt mycket om jag kan få som jag vill och blir väldigt kaotiskt om jag inte får som jag vill... Därför blir det också så roligt att jobba, det är fantastiskt hur man kan nå framgång till företaget men också hur många möjligheter det öppnar för livet. Man får massvis av erfarenhet men också lite mynt i fickan till att ta sig fram. Tyvärr har jag inte hunnit sätta mig med föreläsningsmaterialet, och snart ska jag upp! Min önskan är att kunna söka ett stipendium på skolan med det projektet, någonting vore ju kul att få mer än otroligt mycket erfarenhet, lycka och en uppfylld dröm - eller räcker det kanske? .. ;) 
 
Snart står vi här igen, och vinkar av lilla Sverige. Jag och min andra halva. 

Fantasy?

Känns riktigt bra att komma igång igen! Helgen var ganska tuff men lika rolig. Det blir ju en ordentlig mjukstart nu med tanke på att jag vikarierar 3h / dag... Inte för att det tar sjukt mycket energi att hålla koll på alla ungar men tiden går i alla fall fort.
Ikväll blev en chips med dipp kväll framför Harry Potter i killens famn. Vi pratade just om hur lustigt det är att jag har sånt hat mot fantasy filmer MEN älskar alla filmer om den lilla trollkarlen! (tv spelet lika mycket) undrar vad det beror på? Att han är lite söt eller att jag kanske innerst inne tror att den världen finns?

Kategori:

Changes

Hej! 
Här sitter jag i köket med jazzmusik i högtalarna och gryta på spisen! Har precis fastställt ett nytt jobbförslag som jag mailade iväg nyss, håller tummarna... 
Igår en riktigt lyckad kväll. Middag med alla trevliga tjejer och en rolig utgång med dans. Ikväll blir det därför ganska lugnt hemma hos Mikaela men säkerligen lika superdupermysigt som alltid.  
 
Börjar trivas här hemma nu (tyvärr) jag var lite nere i början av allt men nu börjar jag komma in in allt igen, vilket är dumt eftersom vi åker om 1v. Jag tror faktiskt att det tar lång tid för mig att vänja mig vid snabba förändringar, vilket är lustigt eftersom jag har flängt mycket i mitt liv, egentligen tycker jag att det är ganska jobbigt med förändr ing i stor omfattning, snabbt. Fast, det är jag nog inte ensam om.... 
 
 

Fredagsbål

Äntligen är min lediga vecka slut! PUH. Det har vart sjukt tråkigt och deppigt att bara sitta hemma och höra spårvagn efter spårvagn köra iväg med alla människor som är ute i världen och har en plats och mening... Nästa vecka ska jag jobba igen! 
 
Ikväll blir det tjejmiddag med tacos och bål, kan man aldrig få nog av! Ida kommer snart hit för att piffa det sista på kinderna innan vi beger oss iväg. Det är inte lika roligt att ta sig runt på alla tillställningar när det är minusgrader och snö men det är bara att klä på sig tjocka jackan! 
 
Ha en kul fredag & skål!
 

Mr. Jante

Sitter och kollar på Lyxfällan... Alltså, det spelar ingen roll om det är Arga Snickaren, Lyxfällan eller uttagning till Sveriges mästerkock - jag blir så CHOCKAD. På uttagningarna till kocken står det människor och säger "Ja, man är ju Svensk så Jante sitter ju på axeln så man har ju svårt att tro att man skulle kunna någonting" alltså jag blir faktiskt helt galen när jag hör sådant. Eller när Anders besöker familj efter familj efter familj efter familj som säger "vi vill bygga och bo fint men lusten finns inte" den ekvationen går INTE ihop för mig ÖVERHUVUDTAGET eller lyxfällan där människor inte bryr sig om kronofogden? För mig är det en otroligt stor grej om jag skulle hamna där. Tror de att ingenting händer tillslut? Att de är speciella eller kan gömma sig? VAD ÄR DET MAN TROR? Gud vad upprörande. LEV I VERKLIGHETEN OCH TA TAG I PROBLEMEN. 
 
Jag sitter och gör en budget just nu, jag älskar att göra en ordentlig budget. Det enda tipset jag har är att vara riktigt ärlig mot sig själv, det är faktiskt väldigt enkelt att inte ta med allting för att det ska se bättre och lättare ut men mitt tips är att vara stenhård och till och med mer än så, överdriv. Om man inte vet att man har probem kan man inte lösa dem innan det är försent. Inte sant ?
 
Jag shoppar och lever bra, men jag lyckades faktiskt förvånansvärt bra med förra årets budget, kul! Det gäller att hitta en balans ...
 

Nylonlycka

Nej, fy vad tråkigt det är att vara ledig. Man känner sig så utanför samhället och så obetydlig! Det kan låta konstigt men när jag är nere och vill bli mer nöjd med tillvaron hjälper det att ta på sig nylonstrumpor och en fladdrig tunika. Jag kan inte riktigt förklara varför men jag blir så peppad och känner mig så mycket "mig" ... Så, idag har jag inte gjort speciellt mycket, men nu är strupbyxorna på och jag ska börja på en ny bok, nu!
 
Jag kommer aldrig tycka att den kvinnliga nylonstrumpan blir ful eller omodern, jag älskar. 
 

Nytt är inte lättare

God morgon! Här sitter jag och blickar ut över ett grått Göteborg. Kaffet är bränt och nagelacket kladdigt, men snart ska jag iväg på mötet som jag jobbat så mycket inför ... Imorgon är jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på då men det kan jag ta itu med imorgon! En dag i taget ...
 
Det är egentligen mycket löjligt att ett nytt år ska innebära att en förändring är ett måste, för mig är det mer en möjlighet att släppa ut alla små fåglar från min mage som kittlat mig så länge - fråga vad de vill och vart de ska. Det är inte lättare att förändra bara för att det är ett nytt år, men tanken på att förändra blir enklare. 
 
Dressed for success
 

SAKNAR

När man ser så vackra vyer varje dag blir man tillslut blind och kan inte se hur otroligt vacker ens omgivning är! Jag längtar verkligen tillbaka till Santa Babrara som alltid visar sina bästa sidor och gör en lycklig varje dag med sin skinande sol och glittrande hav... 
 

Jobba sent

Ledig dag gick fort och smärtfri! Jag har inte hunnit jobba ännu så det blir att sätta sig med det nu... Jag vet inte hur ni får motivation till att behöva jobba klockan halv 7 en tisdag men min motivation är ett glas vin. (Ja, jag kunde gjort detta förut!)
 
Jag tog en mysig fika med killen på Fröken Olsson efter hans jobb, i övrigt har jag mest legat som en potatis i soffan och undrar vad man gör när man är ledig och alla andra jobbar, pluggar eller är bortresta? 
 

RACE-PAUS

Man skulle alltid ha livet upplagt på detta sättet! Man kör stenhårt mot sin dröm och i sin bubbla under 4-5 månader för att sedan stanna upp, byta miljö och hitta energi till NYA tankar, mål och drömmar en kort period. Det har man ju inte tid till under själva racet utan man måste kliva ur för att hitta sitt djup och inspiration. Sedan kan man vända tillbaka, in i racet med ny insikt och kanske mindre justeringar. Kanske ett nytt mål eller en ny dröm till och med. När jag återvänder till USA kommer mitt mål att se likadant ut men jag tar med mig mycket styrka och inspiration. Min miljö kommer att förändras så otroligt nu så livet där kommer att bli mycket annorlunda i vilket fall som helst ... 
 
Längtar så efter att flytta in här!
 

Mysiga dagar

Underbara dagar hos killen med promenader runt sjon, film efter film och svensson-sondag med tacos och godis! Vi ar bada lediga idag och njuter bara av Sverige och gott sallskap. Det finns inget battre satt att borja dagen med an att ta en lang promenad!
 
Imorgon ska jag borja planera Onsdagens viktiga jobbmote och slipa pa min PP som ska hallas i USA till varen. Det ar en hel del som ska goras innan skolan satter igang! Skont att vakna och jobba framfor Efter Tio ...
 
I Lordags var jag hemma hos min fina Mikaela som hade fixat sa himla fint! Underbar mat och dessert! Vi hade lika mysigt som alltid och pratade med varsitt vinglas in pa natten. Alltid en 10-poangare. Till huvudratt fick jag flaskfile med stekt lok, bacon och smalt mozarella och efter det serverades skumtomtefudge! MUMMA
 
 

AW

Jag tycker att det är så härligt med arter work. Det blir så spontant och ouppstyrt! Man går i jobbkläderna, äter och dricker gott och klockan håller sig ung länge. Igår bjöd mor på mini-burgare och färska vårrullar med räkor! Mums! Nu ska vi ta en promenad och få frisk luft, det är något visst med den svenska friska luften!

Kategori:

Mys-sug

Gud vad trött man blir av regn och mörker. Jag vill bara krypa ner under en filt och mysa! Idag blir det AW hos mamma och Benke med min andra halva, ska bli mysigt!
 
Nu ska jag forstätta planera mötet på onsdag, det är väldigt roligt tycker jag - att ta fram material och information till möten! Jag chockade nog lite med all min forskning under gårdagens möte, så ska det vara!
 
Försöker muntra upp dagen med lite glitter! Funkar för mina kollegor men kliar mest för mig ...
 

Vina

Jag ar verkligen en vin-njutare! Av alla saker som man kan gora med vanner och pojkvan kommer jag alltid att rosta for att ga ut och ta ett glas vin; inte bio, krogen, filmkvall, eller fika - jag vill alltid dricka vin! Det ar sa harligt och mysigt. 
 
Har ar bilder fran igar!
 

Alltid trevligt

Oj vilken mysig tjejkväll vi hade igår! Det är alltid lite segt att sitta på jobbet med kolsvart vy ut över Göteborg efter en lång dag - och inte gå hem MEN det är ju alltid lika mysigt att träffa vänner och dricka vin! Igår var det AW på Familjen i Göteborg, bilder kommer ikväll. Dagarna blir så mycket längre när man gör något roligt efter jobbet.
 
Nu har jag jobbat halva dagen och känner mig lycklig, pigg och glad! Kanske för att jag har så otroligt många härliga människor i mitt liv som gör mig glad av bara tanken... Kliché men sant!
,

2013-pepp

Kände mig riktigt trött idag! Som att jag hade behövt lite semester... Den känslan känner säkert alla till! En annan välkänd känsla är att man måste jobba efter julafton - speciellt när man är student! Därför är det bara att ta på sig leendet och skjortan ...
Försöker sprida lite energi här på jobbet med tips inför nya året! Man ska inte haka upp sig på en massa jobbiga löften tycker jag, då blir det ju bara jobbigt med ett nytt år! Jag försöker stötta alla att behålla allt bra från 2012 och bygga upp ett nytt år från målen och drömmarna man finner dagligen.
 

Vad har hänt?

Jag är verkligen galen... Här sitter jag i myskläder efter betalning av räkningar och middag. Ingen pojkvän eller vän hos mig, bara jag och familjen. Ingenting att plugga och kläderna för imorgon ligger framme - vad gör man då? När man är ensam och har tråkigt? Film? Nej, mitt svar blev givetvis jobba... Även om timmarna är få tills jag sitter på jobbet. Jag måste verkligen träna på att vara ensam! Det här håller faktiskt inte. Förr i tiden var jag expert på att mysa med te framför serier och tvn men nu har någonting hänt. 
 
Otroligt charmigt kontor tycker jag!

Goal!

Vilken underbar känsla det är när något man kämpat för blir verklighet. Jag hade en stor dröm och ett stort mål gällande betygen i skolan, ett mål jag inte visste hur jag skulle klara av alla gånger och som jag ofta betvivlade. Efter otrolig slit och psykisk kämpande fick jag resultaten idag.... Precis som jag önskat! Prioriteringar med skola, jobb, sömn, och fritid är inte alltid lätt speciellt inte de två första men jag fixade det! Jesus vad härligt!

Här är ett annat mål jag uppfyllde! Mitt namn på filmaffishen ...

Kategori:

Jag lovar inget

Ja, då vart alla raketer smällda, flaskorna tomma och romanserna på gång. Nyårsafton blir aldrig så rolig som man tyckte när man var liten, då man var glad för att vara uppe sent eller kolla på raketer. Kvällen har absolut varit lyckad, med löften for hit och dit, mycket god mat och dricka! Jag gillar nytt år och nystart men löften är inte min grej på nyår, man kan väl få börja året och se vart vägarna leder, utan massa extra krav? Jag har en hel del roligt att sätta tänderna i 2013, men jag lovar inget!