las vegas

HEJ! 
Nu var det verkligen längesedan! Jag hade ingen dator med mig till Las Vegas och orkade inte sitta och pilla med telefonen ... Nu är vi hemma och sjuka allihop, det tar hårt att partaja på det sättet i 4 dagar. Mina fötter har så många sår och blåmärken att inga skor passar, ansiktet är så torrt att inte ens min inpackning hjälpte - men värst av allt, alla kläder stinker rök och casino! Det var det dock värt! Vi har haft så himla roligt, varit på de tre största nattklubarna Marquee, Hakkasan och XS (ätit skräpmat varje datg för att ha råd med allt) vilka ställen alltså! På toaletterna får man gratis parfym, hårspray och tobak (för de som röker), dessutom torkar de händerna åt en när man är klar... Det bästa var nog den lilla marmorplattan där drinken skulle stå samt guldkroken för eventuella väskor eller kavajer; varför har inte alla toaletter det? :- )
Vi bodde på Excalibur - slottet som är till för familjer - vilket var helt okej! Det ligger mitt på stripen och hade allt man behövde, förrutom alla dyra affärer men det var väl lika så bra! Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer, just nu känns allt bara snurrigt! Men jag tipsar verkligen alla som ska till Vegas att ställa sig på listorna till de stora nattklubarna, de är riktigt häftiga och det kan vara svårt att komma in annars .... I alla fall om man har några killar med sig :- )! 
Till de tråkiga sakerna så var jag med om min första jordbävning och blev halvt fingrad av en gammal gubbe... Tröttsamt!
 
Kommentera inlägget här: